![]() |
ADAMIN BİRİ sizce ne demek, ADAMIN BİRİ size neyi çağrıştırıyor? * 'adamın biri gülmüş, reçel yapmışlar.' ya da 'adamın biri yatmış, karısı da feribot.' gibi soğuk esprilerin kurbanı olan fıkra kişisi. Beni çok arıyormuş...Daha çokkkk arar...Geçti borun pazarı...Hadi canım rast gele... ADAMIN BİRİ varmış, ikinci dönem düzeltmiş..:PPP ıykkkkk böğğğğğğğğğkkkkkkkk adamin biri ingiltereye gitmeyi kafaya koymus birgün kahve de otururkene arakadasi sormus 'ya senin ingiltere macerasi ne oldu' adam cvp verir 'ben gitmeye gidecemde onlarla nasil anlasacagim ben ingilizce bilmem ki' arkadaasi buna bir akil verir... ' sen her konustugun lafin sonuna ING koy onlar seni anlarlar' adam 1 hafta sonra ingiltereye ucar hemen solugu bi cafede almis ve garsona isaret edip yanina cagirir baslar konusmaya ' sen bana bi cay getirebiling' karson buna saskin saskin bakar ve hemen gidip cayi getirir, adam tabi havalanir ve garsona derki ' bak ben ne güzel ingilizce konusuyorum degiling? ' garsonda hemen lafi yapistirir 'ben türk olmaying sen poch icerdin caying' [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kim? .... Adamın birinin ayağına dağda gezerken (ne işi varsa artıkın Allahın dağlarında terörist sanırsam) ot batmış kudurmuş... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Adamın birinin canı sıkılmış reklam yıldızı yapmışlar.. bütün iğrenç espirilere konu olmuş insan kişisi İsmi lazım değil hani hemen şu yanındakinden bahsediyorum aslında [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 PM. |