![]() |
GAMZE ÖZÇELİK sizce ne demek, GAMZE ÖZÇELİK size neyi çağrıştırıyor? * dinsiz biri galiba Manken,oyuncu..Eskiden güzel olan...Şimdi tam tersi...Bakla dişli hatun. ne diyeyim simdi...bu kadar guzel bi yuzede kizamiyorum ki arkadas... valla bencede zamanında güvenmiş adama ne yapsın ama ben bütün mankenlere de kızıyorum aynı zamanda çünkü hepsi kendini sütten çıkmış akkaşık gibi göstermeye çalışıyo.hepsinin böyle maceraları kaçamakları fazlasıyla ve ağzımız açık kalacak kadar çok var.ama gamzeninki ortaya çıkan. bi de çıkmayanları hayal edin offff....dünyanın sonu geldi dersiniz bencee....size diyorum mankenleerrr şişşttt.... kendinizi farklı göstermeye çalışmayın bakimmm.. (tabi bazı mankenler hariç,onlarda sayılı zaten.mesela arzum onan,azra akın..) Hollywood aktristleriyle yarışacak güzellikte,yetenekli,başarılı,asil ve mütevazı aktrist.Geleceği çok parlak.Başrolünde oynadığı arka sokaklar dizisi şu anda en çok izlenen dizi.Türkiye'nin Renee Zellwegger'ı. hangi ünlü kadın motor değilkiii? al birini vur ötekine degılmi yaniii? bu kız dıgerlerıne gore daha şanssızdı cunku turk mılletı bagırsaklarına kadar gordu...uzulmedım iyi olmus,her koyun kendı bacagından asılır! ! ! şöhret olmanın acımasız direktiflerine boyun eğen medyazede Herkes bağcıyı dövüyor.......Hırsızın hiç mi suçu yok........ Türkiye koşullarında evlenmeyi başarması artık çok zor fakat başarsa da çocuk sahibi olunca o çocuğun annesinin bu görüntüleriyle nasıl başedeceğini bilemediğim kadın. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM. |