![]() |
GAMALI HAÇ sizce ne demek, GAMALI HAÇ size neyi çağrıştırıyor? * gamalı haç veya swastika çok eski bir şekilmi swastika resimlerini merak ediyorum valla gamalı haç ne olduğunu bende bilmiyorum bildiğim kadarı şudurki alman gamalının yaptığı bir haç bir tapmak amaçla yaptıkları bir simge olması lazım benim düşüncem ama ne anlama geldiğini biliyosanız açıklarsanız sevinirim bizde biraz bilgi sahibi oluruz sayenizde siteyi kuranlara teşşekür ederim gamalı haç simgesini naziden önceki tarihlerde de kullanıldığını biliyorum GÖRSEL OLARAK çok güzel bir sembol ve dünya da herkez (yahudiler) hariç) kullanmalı. bu sembol sayesinde bazı milletler korkudan titrediler. Ciddiyetin, kuralın, düzenin, rejmin sembolü. bence insanlar bunu görmeli hissetmeli ve korkmalı. swastika.... insanlığın en eski sembolü........ orta asya'dan......iran'a.....hindistan'dan.....güney amerika'ya kadar her toplumda rastlanan kutsal sembol...... işin garip yanı......yanlızca 'semitik' toplumlarda izine hiç rastlanmamıştır.........ortadoğu'da iran hariç.....hiç kullanılmamıştır....ki iran da semitik değildir zaten...... Bilgi yarışmasında sorulan, cevabıda HİVE olmayan, bir anlamı ifade ediyor)))) Öteki Şıkları Denemek gerekiyor inekler ve essekler kaybolmasın diye kıçlarına basılan kızgın demirin ucundaki logo... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) gamalı haç:gama ışınlarını içinde barındıran haçtır Güç ile Özdeşiktir.Her gün gözüme daha güzel gözüküyor Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |