![]() |
F KLAVYE sizce ne demek, F KLAVYE size neyi çağrıştırıyor? * Öğrenmek için 1 sene mi harcadığım klavye tabii 10 parmak=) Daktilo düzenindeki Klavye türü. F klayve su an dunyada kullanilan en iyi klavyedir. Bu konudaki arastirmami burada duyurmak istiyorum. Incelemek isteyen arkadaslar. http://www.finanstr.net/eklentiler/FKlavye.rar Linke tiklayarak indirebilirler. Her turlu soru ve onerilerini sayfada bulunan maille gonderebilirler. daktilomsu,türkçe yazımın Q ya göre daha kolay oldugu klawyedir... asla kullanamayacagım...kullanmam da(!) F klavye kullanılması çok rahat ve basit bir klavye.İşlerimin en kısa zamanda halletmeme yardımcı oluyor...Q klavyeyi F klavyeyi çevererek yazmak da çok eğlenceli... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bizim okuldaki bilgisayar labaratuvarlarında var... ve türkçe ye uygun hazırlanmış.. yani Q klavye gibi türkçe karakterler klavyenin sonuna atımamış [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) ama ben hala harf arıyorum kullanırken [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kullanımı o kadar kolayki..Parmaklarınızı temel sıraya koyuyorsunuz ve tabiri caizse tıkır tıkır yazıyorsunuz.. Bu kadar basit.. Normal bilgisayar klavyesini ' F' Klavyeye çevirerek, yazma konusunda biraz olsun tecrübe kazanabilirsiniz....! ! ! (öğrenmenizi önemle rica ederim, çünkü dışardan görüktüğü kadar zor değil, hatta harfleri bu kadar rahat kullanabildiğiniz için, yazı yazmak hobiye dönüşebiliyor) kabus gibi bişi Q ye alışan F le zor yazıyor Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |