![]() |
G STRİNG sizce ne demek, G STRİNG size neyi çağrıştırıyor? * Ge Sittirink bişee renkli [img]/images/smilies/smile.gif[/img] olanları tercih edilsede araya kaçıyor,rahatsız ediyor.. ilhami atmaca bilir mi acep? a a a nasıl bısey acebakı hıc gıyme fırsatım olmadı... dur yarın gıdıyım bı kac renk we desen alıyım... satıcı tarafından öldurulme yada siieee dıye we daha cok bı cok maruz kalacagım seydende sorumluluk kabulumdur.. ee ne yapcan merak ıste... kor olasıca gelınce gıtmıyorda.... beyazıt civarındaki rus ve diğer yabancı uyruklu kadınlar giyiyor nasıl mı gördüm hepsi pantolonu açık renk çamaşırını koyu renk giyiyor görmrmrk imkansız bu kadar aleni görmek hiç estetik değil bari rengini belli etmeyin Zaten kadınlara gıcık oluyorum. Hele bir de G String'e 400 Ytl veren kadınları görünce... Gel de darp etme. [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Şaka bir yana, bunun adı yok. icat edilme fikri(bak bak sanki elektronik bi cihazdı) ,amerika'da tamamen tutuculuk sonucu doğmuştur. striptizcilerin çır-çıplak kalana kadar soyunmasını,bir kesim halk istememiş bu sebeple g-string fikri doğmuştur... dikkatleri başka yerde toplayan.. tahrik gücü yüksek bomba.............. ya arkadaş......o nasıl bi şey öyle yaa..... icad edenin alnından öpüyorum........ Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 PM. |