![]() |
DAN BROWN sizce ne demek, DAN BROWN size neyi çağrıştırıyor? * da vinci şifresi ile tanıdım onu sonra melekler ve şeytanlar diğer kitaplarınıda zamanla okuycam. ne yazık ki 4 kitabı var ve hala süleymanın anahtarı çıkmadı da vinci şifresi ile başladın onu okumaya.. sonra melekler ve şeytanlar sonrada tabiki dijital kale.. ama ihanet noktasını o0kuma fırsatı bulamıyorum.. eski istek yok atrık.. sevdiğim bi yazar. ve kitapları son derece akıcı en hızlı okuduğum yazar.... anlatımı mı çekici yoksa konular mı ya da ikisi de mi kararsızım... en ii kitabı da 'Melekler ve Şeytanlar' iyi kurgular...lakin 3.kitaptan sonra kendini tekrar ettiğini hissetmeye başlıyorsun...eh tüketici toplumuz malum...davincinin şifresi,digital kale,ihanet noktası...uzar gider...böyle adamlar kitap değilde sadece sinemaya yönelik yazsınlar bence...hem bu sayede polisiye romanların(polisiye+macera ya da bilimkurgu diyelim pek diyemesek de [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Bu şahsiyet,okul dönemlerinde bol miktarda puzzle ile oyalanmış belli ki? ondan mütevellit kafayı da şifreyle falan bozmuş,yazdığı kitapları okuyan alemi şahsiyetler de,arkadaşın şifresini çözmeye hevesli galiba? netice nedir? çocuklarımızı fazla puzzle ile oyalamıyacağız...netekim çocuklar zaten çözülecek birer şifredirler... dan brown üstün zeka ve muhteşem bir kurgunun üstatıdır ben sadece da vinci şifresini okudum ve bayıldım tavsiye ederim ilk defa kitabını okuyorum.melekler ve şeytanlar.muhteşem.bilmediğim bir sürü şey öğrendim.da vinci şifresinin filminde tom hanks oynamıştı.kitabı okurken robert langdon yerine onu canlandıtıryorum gözümde.dan brown üstün zekasını çok iyi kanıtlamış. bütün kitaplarını okuyacağım ilk defa kitabını okuyorum.melekler ve şeytanlar.muhteşem.bilmediğim bir sürü şey öğrendim.da vinci şifresinin filminde tom hanks oynamıştı.kitabı okurken robert langdon yerine onu canlandıtıryorum gözümde.dan brown üstün zekasını çok iyi kanıtlamış. bütün kitaplarını okuyacağım çok zeki ve çok iyi yazıyor.kitapları çok sürükleyici.tavsiye ederim [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 AM. |