![]() |
EDA sizce ne demek, EDA size neyi çağrıştırıyor? * EDA BENİM ABLAMIN ADI SOYADIMIZ BEKTAŞ BENDE SEDA ABLAM LİSE2DE BENDE ORTA SONDA OKUYORUM HADİ BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ HA! ! ! ! ! ! HATIRLADIMDA BENİ TANIYANLARI ÇOK ÖPÜYORUM BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Eda benim bacım olur kendisi duygusal mı maddecimi hiçbir zaman çözemediğim bir kişiliktir.Yer yer şımarık olmakla beraber çoook komiktir ve 97 yılından beri aynı adama aşıktır. Eda denince aklıma ilk gelen şey gülmek gülmek gülmek Seni seviyorum bacım eda benim en iyi arkadaşımdırr...ve çookk duygusaldır herşeye aglayan herşeyi üstüne alan ve herzaman en iyi fikre varandır.. benim arkadaşım 2006 -2007 eğitim yılı boyunca herkesten çokk çekmiştir ve sınıf değiştirmeye bile karar verendir.. ama bende vazgeçilmesini bilenimdir ve bu sene çokk üzüldü ama artık mutlu ve bende mutluyum keşke gitmesi gerek olmasa bu okuldan işallah gitmez.. eda seni çokk seviyorumm gitmeni istemiyorum yaseminde gitmeni istemiyorsen kim olduğunu olduğumu anladınnn sen... Benim ismimde Eda..İsmimi çok seviyorum..Çok kullanışlı bir isim bence.Tavır,davranış anlamları olduğu gibi işve,naz,cilve anlamlarıda var bence eda demek nazlanmak demek lise hayatı boyunca heralde en çok benden çekmiş insancık [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Tavır davranış yanısıra yerine getirme yapma ifa etme benim biricik zuzummm benim adım da eda, bana dengesizliği çağrıştırıyor [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) anlamı tavır,davranış... çok beğenilen bi isim,ehh fena değil. ayrıca optik formda kodlarken süper kolay yaa 3 harfcik! ! bence anlamsız derecede sada ve basit bir isim.bi insan neden çocuğuna bu ismi koyar bilmiyorum.şahsen ben adımın eda olmasını hiç istemezdim Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM. |