![]() |
DAĞLARI DELDİM sizce ne demek, DAĞLARI DELDİM size neyi çağrıştırıyor? * kadir kıymet bilmez kız-amaaaan çok da şeyimdeydi? delinesi varmış..hem benim göynüm geçti ferhat.. ferhat şirinesine kavuşmak için deldi...sonuçta kavuştu mu? ? .....hayır....demekki dağları delmekle olmuyomuş bu iş.... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) sonra getirdiğim su da boğuldum... delinmesi gerekmiş dağların bir vesileymiş ferhat aciz su gerekmiş dağların ardındaki köye suya yapılan, zavallı şirinmiş taciz birşey o gün olacaksa o o gün olur o şey o gün olmayacaksa o o gün olmaz. dağlar engeldi türküler edildi kurbanlar verildi ve dağlar herşeye rağmen delindi. özlem tekin aplağ bknz.daalarıı deldiim kız başımaa, erlerii yendimm bi başımaa, sen kim oluyosun[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] my name is ferhat... - Yollara bakalım: Yolların sonu dağ, Bir sütun mu yoksa Ferhad'ın deldiği? (behçet necatigil) -- dağları deldim tek başıma,yolları aştım bir tek ben erleri yendim kız başıma sende yıkılmam! ! ! ! ! ! ! ! ! ! aşıksan korkuyorsan ayıp,sevip de susuyorsan yazık hem daha gerçek ne var hayatta ne var korkup kaçacak bunda...(öslem tekin şarkısı-ydı) Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 AM. |