![]() |
DAĞLARA SEVDALI OLMAK sizce ne demek, DAĞLARA SEVDALI OLMAK size neyi çağrıştırıyor? * BWV 857 Fa minör Füg Dört sesli fügün kromatik hareketi de barındıran teması, prelüddeki mistik havayı devam ettirir... Temanın ilk partide duyurulmasının ardından ikinci partide temaya eşlik eden kontrpuan çok karakteristiktir ve diğer partilerde de karşımıza çıkar... dağlar kara sevdadır...bazen dağlar çağırır ve gitmek gerekir... Bir Tebessüm Kapıp Senden Dağlara Çekilseydim... İzin Ver Ey Harcıalem Hayat Ben Dağlara Çıkayım... hadi dağlarda yaşayalım..... sen çoban ol,ben karın..... temis olan herşey orda sanki...dokunulmamış... hadi bozalım onları, ya da biz de arınalım orda.... her gün daha çok yükselen çok kalın betonlu binaları olan şehirlerden kaçabilme ihtimalini yürekte taşımak dağları cok seviyorum....benim için dağlar esaretin simgesi deil...özgürlük....bu yaz ilk işim sümbül dağına cıkmak olacak.... Sesimi Duy Ver Elini Kalk Gidek Dağlara Tütün Kokan Ovalara Dön Gel Dayanamam alnını dağ ateşiyle ısıtan dostum yüzünü kanla yıkayan dostum snin uyurken dudağında gülümseyen bordo gül bnm yüreğimi harmanlayan isyan olsun şimdi dingin gövdende uğultuyla büyüyen sessizlik ellerimde patlamaya sabırsız mavzer olsun başını omzuma yasla göğsümde taşıyayım sni gövdem gövdene gövdem gövdene gövdene can olsun Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |