![]() |
EBRU GÜNDEŞ sizce ne demek, EBRU GÜNDEŞ size neyi çağrıştırıyor? * yeni yavuklusu osman la mutlu olsun bari [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bence EBRU GÜNDEŞ mutluluğu hak eden tek kişi herşeyiyle bitane.ve biz (ebrucular) onu çoook seviyoruz.o ne yaparsa yapsın biz her zaman onun arkasındayız hepte olacağız.o benim için çok değerli. ebru gündeş çok sevdiğim bi sanatçı hem sesi güzel hem kişiliği.şirin çok tatlı biri çok seviyorum EBRU GÜNDEŞ DEMEK HAYAT DEMEK BENİM İÇİN VE BENİM GİBİLER İÇİN...BİZ ÖLÜMÜNE EBRUCUYUZ HER ANIMIZDA İLLAH EBRU VARDIR...SADECE ONUN ŞARKILARINI DİNLERİZ HİÇ BIKMADAN...BİZ EBRUCUYUZ HEMDE EN HARBİSİNDEN... MUHTEŞEM BİR İNSAN DIŞARDAN GÖRÜP AHKAM KESMEK OLMAZ Bİ TANISALAR O SÖYLEYENLER PİŞMAN OLURLAR SÖLEDİKLERİNE...EBRU GÜNDEŞ HARİKA BİR İNSAN SES GÜZELLİK LEZZET MUCİZE DİR...KIYMETİNİ BİLMELİYİZ... GECELERİ AYDINLATAN AY GÜNDÜZLERİ AYDINLATAN GÜNEŞ SEN NE AYSIN NE DE GÜNEŞ.. GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK SES SENSİN EBRU GÜNDEŞ.... Sesiyle, güzelliğiyle ve şirinliğiyle Allah'ın bize bir lütfu. Onu gerçekten çok seviyorum. güzide ülkemin bayan kro şarkıcılarından biri bence türk sanat müziğin son kalesiydi seside çok güzel çok güzel sanat müziği okuyor ama ne yazıkki artık oda arabesk okumay başladı ve bitti ben şunu derim kendiine yazık ettin ebru kaslarina ve makyajina bayiliyom yaaaaaaaaaaa ya kendini cok begeniyor ama bende öyle güzel olsam ondan beter olurdum heralde :-)) hem o erkeksi tavirlari hiiiic yakismiyor Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |