![]() |
CANIN SAĞOLSUN sizce ne demek, CANIN SAĞOLSUN size neyi çağrıştırıyor? * söylemeyi de duymayı da çok sevdiğim laflardan biri..insanın içine bi su serpilir bi ferahlama olur [img]/images/smilies/smile.gif[/img] samimiyeti ve muhabbeti artırır..canımız sağolsun yaa sevdalar buruk, insanlar çükür sende masum olsaydın keşke kayan yıldızlara say beni batan gemilere koy beni o vefasız taş yüreğinde bir çığlık koparken duy beni.... derin kederlere sal beni CANIN SAĞOLSUNDA KIR BENİ SEVDAMIZI YAĞMURA YAZDIM BİR SERÇE ÜŞÜRKEN GÖR BENİ [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) güzel şarkı....... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) Herkese söylenmemeli...Yeter ki sana bir şey olmasın anlamında... canın sağolsun=allah belanı versin [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ezberlerimizden biri.. canın sağolsun.. laf olsun cinsi içinden geber derken söylemek Allahım ya bu nasıl bişi... bu şarkıyı dinlemek halaa içimi acıtıyor... dünümü bugünümü yarınımı çaldın..bak yine de kızamıyorum canın sağolsun... genelde bu laf söylenirken,içtende şöyle dusunmeden edilemez..'nası kekledi beni...ne beleşçi herifmiş bea..yine yedi bizi..' sevenin de sövenin de ah edenin de ah canı sağolsun gelenin de gidenin de dönmeyenin de ah canı sağolsun bu dünyaya sevmeye geldim eşi dostu görmeye geldim mutlu oldum dertli oldum aşk uğruna sarhoş oldum hancı oldum yolcu oldum meşk uğruna sırdaş oldum güçlü oldum suçlu oldum dost uğruna yoldaş oldum hem soruldum hem sürüldüm ben ama hepinizin canı sağolsun soranın da bilenin de öğrenenin de ah canı sağolsun alanın da verenin de isteyenin de ah canı sağolsun dio c.erçetin ama acaba nekadar dogru? ? ? ? orasıda tartışılır.... bazı arkadasların canın saolsun onlar kendilerini bilir basarı hırsları yüzünden aekadaslarını ezince bizde napak canın saolsun diozzz............ Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 AM. |