![]() |
CANIM KARDEŞİM sizce ne demek, CANIM KARDEŞİM size neyi çağrıştırıyor? * geldi.... Bremen 2 hafta özlesin seni ) canım kardeşim.. nasıl kıydılar sana.. gülünce gözlerinin içi gülerdi.. bugün hem benim günüm, hem senin doğum günün seni çok özlüyorum çok özlüyorum halit akçatepe'nin oyunculuğunu en kral şekilde gösterdiği filmlerden biridir. özellikle kancı mehmet'in kanını satmak zorunda kalan garibana 'öyle simitle olmaz, dalak yiyeceksin, böbrek yiyeceksin' şeklinde attığı replik, tokun açın hâlinden anlamaması konusunda iyi bir örnek teşkil eder. ne diyelim, ertem eğilmez vatan bölünmez! -canım kardeşim! -tamam abi yılışmayalım ve hemen sadede gelelim dur tahmin edeyim arabayı yıka diyeceksin değil mi? yarin geç olur.....tuttugun zafer olsun hep böyle,ya simdi ya simdi ya hiç... çilek yemiş yapış yapış ağzıyla öpen ve tiksinmek yerine kocaman sarılasımın geldiği küçük dişi [img]/images/smilies/smile.gif[/img] )) Bu film çok eskidir arkadaşım.. En iyi Türk filminin ismidir.. ) Cihan...gel abi Half Life yapalım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM. |