![]() |
CANDAN ERÇETİN sizce ne demek, CANDAN ERÇETİN size neyi çağrıştırıyor? * bayılıyorum bu kadına [img]/images/smilies/smile.gif[/img] (yani kadına dediysem şarkılarına demek istedim) fransız şarkıları söylerdi bir zamanlar sonra onları türkçe söyledi olmadı en sonunda eski şarkıları söyledi bu sefer tutturdu en çok yalan şarkısını severim elbette parçası da güzel ne diyim her şarkısı düşündürücü gerçekten insan bıkmadan dinliyor kızıl saçlı güzel [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Ordan bakınca çok mu zengin duruyordu. Para falan filan hepsi ama hepsi fasa fiso.. Sigara Sigara Sigara çay sigara.. Ahrette bacım ama parayı dünyada yakalarsam........................................ .......... bay & bayan simit candan erçetin konserine bayılıyo bizide bayıyo ) Kızıl diva. Melek. Aşığım O'na. candan erçetin güzel şarkılar söyleyen vede çok anlamlı şarkılar söyleyen bi bayan şarkılarını dinleyince de şad oluyorum desem yeridir.. şarkıların anlamları çok düşündürücü.. ve sadece bu şanatcının şarkıları beni bu kadar derinden etkiliyor..herkese tavsiye ederim dinlerken düşünmeyi hayırlı günlerr........ boyu uzun,eli ayagı iri ögretmen... Severek dinlediğim bir yorumcu... Ben yine de Sezen Aksu diyorummmmmm... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Unutulmaz şarkıları ve yorumuyla beni büyüleyen Galatasaray Lisesinin müzik öğretmeni. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM. |