![]() |
CAN YAYINLARI sizce ne demek, CAN YAYINLARI size neyi çağrıştırıyor? * çok pahalı sandığımız minik kalpli bu kitapları artık www.ilknokta.com sitesindeki KELEPİR sayfasına girerek 1 ya da 2 ytl ye alabilirsiniz. üstelik kitapların tamamı orijinal, ve yayınevinin kendinden. kredi kartıyla almanız GEREKMİYOR. 4-5 ytl kargo ücreti karşılığında kapınıza kadar getiriyorlar. yani ödemeyi elden yapabilirsiniz. ben aldım siz de alın [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) suzanna tamaro simyacı şeker portakalı yüreğinin götürdüğü yere git liste böyle devam eder vs vs şeker portalı.can yayınlarıyla bu kitapla tanıştım.sonrası simyacı, zahir...... kurucusu erdal öz vefat etti. aynı fikirden olmadığım/olamayacağım hemşerimin aramızdan ayrılışına kitaplardan kopamayışı,edebiyata hizmeti ve bir çok yazarın eseri ile biz kitap kurtlarını buluşturmasından tanıştırmasından dolayı üzüntü duydum [img]/images/smilies/frown.gif[/img] yakında nedirde görebileceğimiz bölüme girer.. bknz. reklam terimleri.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img] kitaplıkta yanyana kalpler güzel duruyor. bknz.obsesiflik bu gibi işler için ) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM. |