![]() |
CAN BOĞAZDAN GELİR sizce ne demek, CAN BOĞAZDAN GELİR size neyi çağrıştırıyor? * canın boğazdan gittiği daha sık görülen bi durumdur. ama yine de fasla yememek lazımm Hangisinden? Çanakkale boğazı mı? İstanbul boğazı mı? can boğazdan gelir ve can boğazdan çıkar. güzel derler hep atalar, fakat, elbet ki bir yere kadar, yaşanılan örneğe kadar bir anahtarla her kapıyı açmak mümkün olmaz, bir anahtar bir kapıyı açar bu sözler de bir örneği açar, anlatır, ibret verir, her konuda olsun dersek, bizleri yanıltır bence can boğazdan gelir demek iyi bişi demektir çok yiyenlerin....Atalarına sığınıp......... uydurduğu bahane....... diyetisyene vereceğin paralar az gelir.. -alo can -efendim rıza -burda bir arkadaş var can boğazdan gelir diyor F.S.M den gelmiyecekmiydin sen -evet kim o arkadaş -ya biz lokantadayızda -ee -garson illede tatlı yeyin can boğazdan gelir diyor bende hani boğaz.. -dııt dııt -kızdı yine ya ben bu çocukla dalga geçmeyi çok seviyorum geçenlerde cana geleceğine mala gelsin dedim bozuldu.. Ve de ordan gideeer... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |