Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   2007 SEÇİMLERİ sizce ne demek, 2007 SEÇİMLERİ size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/150795-2007-secimleri-sizce-ne-demek-2007-secimleri-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 08-01-2009 11:03 PM

2007 SEÇİMLERİ sizce ne demek, 2007 SEÇİMLERİ size neyi çağrıştırıyor?
 
*



GERÇEK İNKILABIN HALK TARAFINDAN YAPILACAĞININ,'BİZDEN BAŞKASI BİR ŞEY YAPAMAZ.'DİYENLERE TEDRİS ETTİRİLMESİ.







hak ettiğimiz yönetim işte.



şikayetçi olmanın bi anlamı yok: [img]/images/smilies/smile.gif[/img]







Bazılarının sindirme sorunu var herhalde. Akp'nin başarısına hazmedemiolar.







Birde şu ukâlalığa bakın. Gerizekalıymış. O zman bi dahaki seçimlerde bu gerizekalı kesimden oy istemiceksin. Gidiceksin yüzde 38 den (yüzde 15 boş oy var) isteyeceksin oyunu.







Unutmayın.! ! Allah haddi aşanları sevmez.Kibirlenenleri alçaltır. Sizlerde haddiinizi bilerek konuşun ve daha fazla alçalmayın.







Her ne kadar AKPden nefret etsem de, bu Aziz Nesinin meşhur (!) sözüne asla katılmıyorum. AKPye oy verenler geri zekâlı filân değildir. Niçin geri zekâlı olsun hem? Bu sene AKPye oy veren geri zekâlı, seneye sizin istediğiniz partiye oy verirse ileri zekâlı mı olacak?







Tanıyamamış veya yanlış anlamış olabilir. Ya da tanımıştır. Doğru anlamıştır. Bilerek ve isteyerek oyunu vermiştir. Bilemeyiz.







akp'nin başarısını nedense hazmedemeyenler var hala... ülkenin yarısının zeka seviyesini fln bilemem ama seçimlerden sonra akp'ye ve ona oy verenlere yapılan hakaretler gösteriyor ki yanımızda oturanlar arasında terbiyesi edebi olmayanlarda mevcut... demokrasiyi savunup demokratik seçimlerin sonucunu beğenmeyerek türk insanına hakaret edenlerin zeka seviyesini de tartışmak lazım bence.. düzeltiyorum: tartışmak gereksiz onların zeka seviyesi ve terbiyeleri ortada zaten...







Sindiremeyenlere, hazım ilaçları ile maden suyu öneriyorlar...! !







Yenilginin vermiş olduğu arsızlıkla halkımıza hakaret eden, teharetsizler hâla - acaba bizdeki yanlışlık ne..? ? - diye kendi kendilerine soracaklarına Türk Milletine hakaret etme boyutuna gelmiş, edebi aşan konuşmalar yapıyorlar,...!







Pişkinlik veya - azgınlık - ne derseniz deyin ama bence bu insanlık değil..! !







yıllar sonra



'ey gidi eyy...ilk oy kullandıgım seçimdi'



derim heralde...



'boşuna kirletmiştim parmağımı...akşam olup da tv'yi açtığımızda hepimiz dumur olmuştuk...şimdi Türkiye neden bu halde anlıyor musunuz...'



diye de eklerim...







parti hiç bir zaman dinle bagdastırılmamalı dini sömürü yapanlarda secilmemelli diye düsünüyordum [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ama AZİZ NESİN haklı cıktı türkiyenin %60 ı gercekten salak... yanınızda oturanlara iyi bakın 2 kişiden biri salak olabiliyor... oy verilecek parti vardır elbet ama siyaset yapmak istemiyorum şimdi.







Anlamıyorum İzmirlileri Akparti ne yaptıki neden İzmirlilerde Akparti fobisi var hayır en azından dinlerini yazsalarda en azından müslüman müslümandan korkuyor izlemini dağıtsalar! ! Rumlarla samimiyetten onların hakları sahıp oldukları imkanlar elınden alınacak diyemi korkuyorlar!



2007 seçimi yıllardır iki devlet olan ülkrmizi artık tek devlete dönüştürmesi açısından çok önemli,2007 seçimleri demokrasinin işleme tarihidir miladi bir tarihtir yönetim nıhayet halka geçmiştir inşallah boyle olacak yıllardır bürokrasiden çektiğimiz yeter 2007 özgürlüğün tarihidir 2007 Atatürk'ün de işerete ettiği muassır medenıyetlere çıkma takvimidir.







Kaynak:Antropoloji


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.