![]() |
MAÇO ERKEK sizce ne demek, MAÇO ERKEK size neyi çağrıştırıyor? * maço erkek ne demek? hersey tadinda güzeldir.... olmayaki bana yanlış yapasın tanımam vururum seni tamammı aşkımızın binasını yıkasın acımam vururum seni tamammı varsın bana maço erkek desinler varsın bana kıskanç erkek desinler varsın dedikodumuzu etsinler seviyorum ne derlerse desinler varsın bana serhoş erkek desinler varsın bana berduş erkek desinler varsın dedikodumuzu etsinler seviyorum ne derlerse desinler ya benim olurun yada toprağın yalanı yalnışı olmaz sevdanın benimle yeşersin dalın yaprağın yoksa yazın kışa döner tamammı varsın bana maço erkek desinler varsın bana kıskanç erkek desinler varsın dedikodumuzu etsinler seviyorum ne derlerse desinler varsın bana serhoş erkek desinler varsın bana berduş erkek desinler varsın dedikodumuzu etsinler seviyorum ne derlerse desinler İŞTE BİR MAHZUN KIRMIZIGÜL BESTESİ NE GÜZEL AMA DEĞİLMİ EEE BESTELEYENDE GÜZEL burnu havada olan,elinde tesbih daha bi çok şey of sıktılar bunlarda Eli öpülesi erkek! [img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] (burdaki 'esi' eki entel dantel ayağı içindir) hohoho yyy bknz:tüylerini kabartmaktan başka işe yaramayan hindi )) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 PM. |