![]() |
MAKPELA TARLASI sizce ne demek, MAKPELA TARLASI size neyi çağrıştırıyor? * Grili Çocuk Çocuk sen Makpela tarlasından Geçtinmi ki üstüne sinmiş Eski çağların gün görmüşlüğü Işık kuşları yarasalar gibi değil, Karanlıktan gocunurlardı onlar... Işık kuşları hiç varolmadılar. Sen varmıydın ki bir zamanlar? Gittiğine göre, vardın diyorum, Ancak varolanlar gidebilir. Yok olanlar için tam aksi, Yok olanlar günün birinde, Bakarsın ki çıkagelir. Sen vardın, sis renginde giyinerek, Ve çekilir gibi bir imbikten, Gittin, bazı kimseler sordu- Yönünü yöreni-onlara ne? - Ben, özü gitmiş ve kararmış, Dibe çökmüş bir tortu, Suskun, kalakaldım çaresiz. Yokluk, ayrılık, gitmek, bu sözler.. Sevilmez en azından Benim için böyle değil, Bunlar senin vedaından Yadigar sayılırlar artık. Yokluk, gitmek ve ayrılık, Seni düşündürürse bana Daha ne isterim ki çocuk. Hüsrev Hatemi çocuk sen makpela tarlasından geçtin mi ki, üstüne sinmiş eski çağların gün görmüşlüğü..! hatemi şiiri.. (google dan aratılabilir) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:30 PM. |