![]() |
MAHPUS sizce ne demek, MAHPUS size neyi çağrıştırıyor? * Mahpus Dilimin altında bir taş olsa da dese sus Nefsim konuştukça konuşur, ben dilime mahpus.... mahpus, halk dilinde hapihane demektir ve ayrıca kelime değişik bir hoşluk havası da katarak hasretlik, uzak kalma gibi manasını da içermektedir. Daha çok acı çekme, hüzün gibi öğeleri de yansıtmakta. ben yine gözlerinin mahpusundayım...... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) bu da benim yeni uyarlamam olarak tarihe geçsin istedim....... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) isteyen kabul eder...........isteyen etmez...... dedim gitti.....[img]/images/smilies/frown.gif[/img])) mapushanenin türküleri, hüzünlüdür biraz....... oy mapusluk,mapusluk, sen içerde ben dışarda, oy mapusluk........... Tut elimi tuttururlar, o kadarına izin verirler bir isyanın kelepçelenmiş aşkıdır sevdamız sen içerde ben dışarda Oyy maphusluk maphusluk Arkadaş Z. Özger semantik için müracaat dö la Behremend Usta... HaPiS.... düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur toplasam o öğütleri bundan köye yol olur... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |