![]() |
METROPOLİS sizce ne demek, METROPOLİS size neyi çağrıştırıyor? * ve dahi... bana adımı sorma fırtınanın adı olmaz bana memleket sorma tüm bir evren yurt bana bana yaşımı sorma doğarım her şafakta çoğalırım fısıltıda ) gel gör beni bu aşk neyledi.. yine dönmedim bak ölmedim sen bıçak sırtı kemiklerime dayalı ben biley taşı satılmış bir uçsada dar bu yol girilmiyor bastığım yer bir var bir yok.. gel ve gör zahir bu yol kac miladdır anlayan yok.. tepemde cellat zaman elim kolum bağlı.. koparsa kopsun başım zaten yerde aklım ben bi seferi adam sen o vazgeçilmez kadın bak şimdi herşey talan ömür yalan dolan.. dar bu yol girilmiyor bastığım yer bir var bir yok gel ve gör senin bu yol kac miladdır anlayan yok.. gel gör beni bu aşk neyledi.. gel gör beni aşkın zehir gibi.. hatasız kul olmaz ı kavırladılar.. ne güzel yapmışlar.. yoruldum halim yok.. sen gel de al beni.. feryada gücüm yok feryatsız duy beni sevenlerin aşkına ne olur sev beni.. dinlediğim en güzel kavır.. rock grubu makine adlı kasetleri var..aynı kasette makine şarkısı... yanılsamalar alla pulla bana renkli hayat bana hayalimi sat oynat herkesi de ateşini al bu bomba elde patlar vahşi piyasa acıya tuz ve para şu kalpağı da tak önce içini boşalt yarın rüzgarlar nerden esecek? şimdi ver afyonu halka diretme, olmaz bu elbise bana makinen değilim ki ben senin imajın değilim ki ben senin soytarın değilim ki ben senin gözyaşını sat, suya sabuna dokunma bu düzen yağmacı, kimi kraldan da kralcı aman dikkat et, sponsor kıza son şarkın ne marka diretme, olmaz bu elbise bana gazeten değilim ki ben senin kanalın değilim ki ben senin yalakan değilim ki ben senin metroda bekleyen polis yetkilisi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |