![]() |
BLUETOOTH sizce ne demek, BLUETOOTH size neyi çağrıştırıyor? * mavitut 3 4 arkadaş taxim meydanında yürümektedir. İçlerinden en şaşgolozu elinde cep telefonu arkadaşına bişiler anlatmakta ama muhterem ve sevgili arkidişi kendisini dinlememektedir.. - La olum bluetoothnan geçen resim yüklüyodum bnm telefona... Sora bu 3 4 kişilik grubun içinde barınmaya çalışan bi kız lafa atlar: - Ya olm ben de geçen bluetoothnan alıyodum da sora bi baktım bluetooth.. Arkadan da 3 tane tam anlamıyla kro insan yarmaları gelmektedir.. Bu ayı yavrularından biri kızın bluetooth bluetooth demelerine dayanamayaraktan bütün hayvani servetini dışarı vurmak istercesine arkadan şeyini tutarak ve iğreti bir sırıtmayla bağırır: - Hep buluutuuutt hep buluuutuuuutt onu tutmaa bunuuuuutuuuuutttt [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))) kankayı delirtme yöntemlerinden en güzeli.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bluetoothla aşklar yalan [img]/images/smilies/smile.gif[/img] kablosuz bir dünya düşünün... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM. |