![]() |
KALP BÜYÜMESİ sizce ne demek, KALP BÜYÜMESİ size neyi çağrıştırıyor? * bn n oldunu deıl nasıl oldunu ogrenmek ıstıorum lutfen yardımcı olun bana annem bırkere bır yıl once anju oldu sımdı kalp buyumesı var dıolar tekrar anju olucakmıs O kalbin içinde biri var...Her geçen gün büyüyor...Kalp bir seçim yapmak zorundaydı ya infilak edecek ya büyüyecekti...Büyümeyi seçti...Yürek kesildim... Kalp büyümesi nedir? İleride bu hastalığa mağdur kişiler nelerden kaçınmalıdır. Kalp büyümesi teşhisi konulan bir hasta nelere dikkat etmelidir? kalp büyümesi kalp büyümesi nedir nasıl bir diyet uygulamalı kalp büyümesinin sebebi nedir kalp büyümesinin belirtileri ve nedenleri nedir acaba ben 45 yaşında bayanım dahiliye doktoruna başvurmuştum akçiğer filmimi cektiler kabinde büyüme var dediler bir anlam veremedim beni aydınlatırsanız teşekkür ederim kalp büyümesi bence kalbin kanı pompalarken fazla basınç harcamasından dolayı kalp kaslarının genleşmesi olabilir 'Allah kimi saptırmak isterse,onun göğsünü,sanki göğe yükseliyormuş gibi dar ve sıkıntılı kılar.Allah,iman etmeyenlerin üstüne işte böyle pislik çökertir'(EN_AM SURESİ 125) NOT:KİMSEYE DEĞİL AKLIMA GELDİ YAZDIM BİLİNE... hastalık Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 PM. |