![]() |
KENDİNİ ÇIPLAK HİSSETMEK sizce ne demek, KENDİNİ ÇIPLAK HİSSETMEK size neyi çağrıştırıyor? * 28 Şubat darbesinin olduğu dönemde başı zorla açtırılan Başörtülü bayan hastamın ağlayarak ifadesiydi'başörtüm olmadan kendimi çıplak gibi hissediyorum,lütfen yardım edin...' gerçekten çıplak değilse sadece histen ibaretse çözümü kolay.. mekanı terk eder en basiti [img]/images/smilies/smile.gif[/img] herzaman.....çıplaklar kampındayım san ki.... savunmasızlık.. babamın karşısında atletle dolaştığım zamanlar.. neden bu kadar çok hayal kuruyorum ki....he sımsıkı giyindiğimi sanıp çıplak kalmalarım ağaçlar upuzun yapraksız ve mevsim yolu çıplaktı zaman içim çıplak hissediyordu bir devlet dairesiydi yanılmıyorsam başındaki sarığı kendi gibi eskimiş yaşlı tonton mübarek bir dede geldi polisler sarığını çıkartmasını istedi ondan oda bastonunu kaldırarak -siz kimsiniz ki? ben kendimi bildim bileli bu sarık başımdadır ve ben bunu çıkartırsam eğer kendimi çıplak hissederim demişti.. sonunda sadece takkeyle girmesine izin verdiler dedenin.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 PM. |