![]() |
KAPILARI AÇMAK sizce ne demek, KAPILARI AÇMAK size neyi çağrıştırıyor? * Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. ............................ ............................. Çalıyorum kapınızı, teyze, amca, bir imza ver. Çocuklar öldürülmesin, şeker de yiyebilsinler. senaryosunda mustafa kutlu,oyuncular arasında olgun şimşek adını görünce izlenesi olduğuna kanaat getirdiğim dizi idi...ama yayın saatlerinin sıkça değişmesi,ve diğer dizilerden farklı bi yerde duruşuyla yadırgandı..kısa sürede de kaldırıldı... yeni başlangıçlar. cesaret işi. maymuncuk Ya niye bitirdiler bu diziyi? ? Bana saygısızlık yaptılar bitirmekle.Ben izliyordum ya.Seviyordum da... bitti...bugün gazetede okudum... Bana Olgun Şimşek'n başrolünde oynadığı diziyi çağrıştırıyor.Onun oynayacağını bildiğim için izlemiştim.Bence gayet güzel bir dizi.Zaten Olgun Şimşek'in oyunculuğu diziyi kurtarmaya yetiyor. sonrada yalnız kalmak bi anahtarı vardı babannemin.ince bir urgana geçirilmiş,eski bir anahtar.kocamandı anahtar.sanki onunla her kapıyı açabilir,kilitleyebilirdiniz.niyeyse o anahtar ama daha çok devasa bir osmanlı kapısı gözlerimin önünde. üstelik biliyorum kadrosu harika yeni başlayan bir dizinin ismi bu.ama o osmanlı kapısı var ya osmanlı kapısı..babannemin anahtarı bende olaydı dedirten... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM. |