![]() |
İT İTE, İT DE KUYRUĞUNA BUYURUR sizce ne demek, İT İTE, İT DE KUYRUĞUNA BUYURUR size neyi çağrıştırıyor? * +oğğlum, hadi bi markete git... *oğlusu kız kardeşine: şşt duydun mu,annem ne diyo,hadi markete git... -bana demedi ki,sana dedi... (kısa süreliğine de olsa durum kaynar...) - anne: hadi kızım şu bulaşıkları hallet... içerden annenin bişey dediğini duyan ama anlamayan baba: ne diyo annen? ? ben: bulaşıkları yıkayacakmışsın... baba: tamam... (hahaha) Eh yani, olayı nerelere getirdik...İte ite olmasa da,çekiştire çekiştire sonunda memleketimdeki bilumum kuçuları,emir vermeye alıştırdık...yakala coouv...otur lessiii...gel tomii..vs.vs. artık onlarda kişiliğini buldu canım...olaya da kuyruktan başladılar..elleşmeyin biraz keyfini sürsünler...=0)))) at ite, it de kuyruğuna ) Hiç kimseye bir şey buyurmak gibi bir lüksüm yok. Mecburen başımın çaresine bakıyorum. Kacaoğlanın dediği gibi: Tırnağın varsa başını kaşı,kimseden kimseye fayda yok imiş. bu zamana kadar bizim evde olan iletişimi anlatan en güzel söz! ! nedense hep kuyruk olan ben oluyorum! ! ne zaman acıyacaklar bu kuyruklara? ? ? yazık bize [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) köpek familyasında araştırma yapmış bir davranış bilimcisinin tesbiti olsa gerek... buyrukçu bir milletmiş.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) zirveden zemine buyruk zinciri... ve kabak kuyruğun başına patlar... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |