![]() |
ESMER DERGİSİ sizce ne demek, ESMER DERGİSİ size neyi çağrıştırıyor? * aynı coğrafyada kendini farklı hissden ve bu yüzden ülkemizi savaş eşiğine getirenlerin dergisi uç noktada bir dergi... popüler kürtür dergisi Duyduk duymadık demeyin Esmerin sitelerinde yayınladıkları kapağın sırrını çözdüm. Son duyumlarıma göre dergi geç kalmış kalmasına ama bomba gibi de bir sayı çıkartmışlar. Esmerin kızları bu ayki kapağı süslüyor, Kürt şair Cemal Süreya ile Can Yücelin nefis bir pozuyla birlikte. Sanırım Cemal Süreya sayısı hazırlamışlar. Esmerin kızları Pelin Batu, Lale Müldür, Aslı Erdoğan, Rojin, Nilüfer ve diğerleri bir aradalar. Bu ayki sayının bir diğer sürprizi ise Tara Jaff imiş. Anlayacağınız Esmerin mutfağı bu ay harıl harıl çalışmış ve bu değerli isimleri biz esmer okurlarına ulaştırmak için geç kalmışlar. Yarın İstanbulda tüm bayilerde olacak Esmeri taşradakiler iki gün sonra bulabilecekler demek ki. Beklemeye değer diyorum başka bir şey demiyorum. Kajîn ALDANANLARIN DERGİSİ aylık derginiz ESMER'in Haziran Sayısı Bütün Bayilerde [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) mayıs sayısı çıktı [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Nisan Sayısı Çıktı [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Türkiye ve Kıbrısta Tüm Gazete Bayilerinde... biz Türklerin aklına hiç gelmemiştir herhalde Popüler Türk dergisi yapmak...'gereksiz' çünkü. burası bir ülke, içinde pekçok kökenden insan yaşıyor. Popüler Laz, Popüler Çerkes, Popüler Ermeni, Popüler Rum, Popüler Alman, Popüler İngiliz, Popüler Muhacir, uzar gider. sen kendini bu kadar ayırırsan herşeyi hak edersin... ayrıca tüm esmerler kürt müdür? tamamen mantıksız... baştan aşağı esmermiş, sayenizde kuaförler zengin olacak. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 AM. |