![]() |
HÜZÜN sizce ne demek, HÜZÜN size neyi çağrıştırıyor? * Offf off off... Bu geceki diğer adım. Ben tam bir salağım. Ama salak olduğumu bilmek içimi hiç rahatlatmıyor... Hiç! Hüzün, istanbul boğazında orta şekerli kahve içerken,ufka dalıp, kahvenin yanında lokumun olmadığının farkına varmaktır! Sensizliğin Yarım Kalmışlığın Adı... İnan ki kırgın değilim Biraz burukluk işte,biraz hüzün.. Hüzün,bilirsin benim en doğal halimdir. Acımı elletmiyorum, acır diye ellerin… Ben ceplerime hüzünler doldururdum da dağıtmazdım lekelerini…Hataları ört bas eder gibi. Hüzünler öylece dışa vurmazdı kendini. Hüzün biriktirirdim. Peçete biriktirir,pul toplar gibi… Hüzün saklardım sevgiliden, peçeteyi sudan, pulu zarftan saklar gibi. En saklı köşelerde, hasır altında mesela… Kimse görmesin, hele sen hiç görmeyesin, görüp de ağlamayasın diye… her şeyi terk ettim,ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattı, nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin,hayret kapıların kapalı girilemiyor a.ilhan ne gülen gözleri menekşelerin avutuyor beni ne de munzur bakışlı cerenler al götür beni buralardan ey kalbim geçtiğim tüm kıyılara kırık gözyaşlarımı ince duygularımı bırakarak ve kırarak aynalarını hüzünlü bakışlarımın artık hiç bir sevince yakışmıyor yüzüm 'Kısa bir süre yolcu ettim. ardından da kapıyı hızla çarptım, o da 'gitmem' demedi. sanki kapıyı göstermemi beklemişti bunca zaman... ama sonra, onsuz yapamayacağımı anladım ve su döktüm ki ardından hüznümün, çabuk dönsün...' (made in **sengercekmisin**) dürülmüş yaprak gibi sararmışta solmamış dökülmüş toplanmamış... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM. |