![]() |
FİRUZE sizce ne demek, FİRUZE size neyi çağrıştırıyor? * Firuze,mavi ve yeşil karışımı bir renk olup diğer adıyla Turkuaz'dır.İngilizcede Turquiose olarak bilinmektedir.Çok değerli bir maden taşı olma özelliğinin yanı sıra benim ismimdir. fıruze benım askım herseyım bıtanem askıcazım:d(bu laf bızım aramızda kımse calmasın lutfen:d) sevdıgım kız ve onu delıler gıbı sevıyom 1,5 yıldırda cıkıyoz:d:d herşeyin bedeli var güzelliğinin de birgün gelir ödenir öde FİRUZE firuze dunyanin en guzel rengidir,en guzel sarkisidir ve benim adimdir [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ..çini. ..kolye. Neredesin Firuze'nin en sevdiğim sahnesinden alıntıdır: Aşkınla ne garip hallere düştüm Herşeyim tamam da bir sendin noksan Yağmur yaş demeden yolara düştüm İçim ürperiyor...... ya evde yoksan Ya yolu kaybettim ya ben kayboldum Ne olur bir yerden karşıma çıksan Tepeden tırnağa sırılsıklam oldum İçim ürperiyor...... ya evde yoksan Aşkınla ne garip hallere düştüm Herşeyim tamam da bir sendin noksan Yağmur yaş demeden yolara düştüm İçim ürperiyor......ya evde yoksan Elbisem gündelik pabucum delik Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik İçim ürperiyor......ya evde yoksan arkana bakarak yürüme toslayacaksın firuze [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) kulakların çınlasın Canım arkadaşım Firuze 'den almış gözlerinin rengini.. Ne de güzel söylerdi..yooo sadece söylemez yaşardı da..... Bir gün dönüp bakınca düşler İçmiş olursa yudum yudum yudum yıllarını Ağla, ağla Firuze ağla Anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu Kıskanır rengini baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen Firuze Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen Firuze Kıskanır rengini baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen Firuze Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen Firuze Duru bir su gibi, bazen volkan gibi Bazen bir deli rüzgar gibi Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş Acelen ne bekle Firuze Bir gün dönüp bakınca düşler İçmiş olursa yudum yudum yudum yıllarını Ağla, ağla Firuze ağla Anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu Acılı bir bakış yerleşirse eğer Kirpiğinin ucundan gözbebeğine Herşeyin bedeli var, güzelliğinin de Bir gün gelir ödenir, öde Firuze Acılı bir bakış yerleşirse eğer Kirpiğinin ucundan gözbebeğine Herşeyin bedeli var, güzelliğinin de Bir gün gelir ödenir, öde Firuze Duru bir su gibi, bazen volkan gibi Bazen bir deli rüzgar gibi Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş Acelen ne bekle Firuze sezen aksu Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 PM. |