![]() |
FİLMİ ÇEKİLEN KİTAPLAR sizce ne demek, FİLMİ ÇEKİLEN KİTAPLAR size neyi çağrıştırıyor? * taş meclisi... Okudugum kitaplarin filmlesmis hali beni hep hayal kirikligina ugratmistir. Ama hatirladigim bir istisna var ki filmini izleyince kitabini okumaya karar vermistim.Bu kez de kitap bekledigim gibi cikmamisti.Yüzüklerin efendisinden bahsediyorum.. JUDE THE OBSCURE (Thomas Hardy) The day of the chakal frederick forsyt in bu romanı 1973 te filme çekilmişti konu aynıydı ama 1997 de çekilen bruce willis ve richard gerenin başrolde oynadığı çakal filmi baya farklıydı dövüş kulübü filmi kitaptan filme çekilmiş film çok harikaydı kitabı bir türlü bulamıyorumki ah bi bulsam nasıl acaba 'koku' 16 şubatta sinemalardaymış..umarım diğer filme çekilenler gibi hayal kırıklığı yaratmaz... zülfü livaneli'nin kitabı 'mutluluk'... zülfü livanelinin bi kitabı çekildi ismini hatırlayamıyorum martta girecek sanırım gösterime özgü namal oynuyo..... (hafıza kaybımı geçiriyorum ben hiçbişey hatırlayamıyorum? ? ?) Ayşe Kulin köprü - geniş zamanlar... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 AM. |