![]() |
GEREKSİZ ŞEYLER sizce ne demek, GEREKSİZ ŞEYLER size neyi çağrıştırıyor? * Karşı cinste sizi en çok ne rahatsız eder? Yay: Partnerinizin birşeyi kafasına taktığı zaman yorulana kadar ısrarcı olması. Oglak: Kendine güvensizliginden ilişkiyi azap haline getiriyor olması. Kova: Bol gelen iç çamaşırları giymemeye kafasını takması. Balık: Asırı alkol aldıktan sonra sıradışı seyler istemesi... Koç: Hızlı bir sekilde yaşaması Boga: Karşındaki kişiyi etkileyecek şeyi keşfettikten sonra bayana kadar vazgeçmemesi. Ikizler: Duygularıyla cinsel hayat seyrinin de degişken olması. Yengeç: Sinir bozucu bir sekilde pasif olmasi ve seks sırasında bütün herseyi size bırakması. Aslan: Size isi bilmeyen çırak gibi davranması. Basak: Her orgazmdan sonra hemen elini kagit mendillere atması Terazi: Kararsızlıgı Akrep: Seks sırasında sizden kaba sözler duymak istemesi. burda bir tek yay için yorum yapıcam haliyle..evet doğrudur..kendimden biliyorum..[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] bir de umarım koçla alakalı şey doğru değildir..:P Irkçılar, naziler, tahammülsüzler... Nasrettin Hoca kasabanın ana caddesinde ekmek kırıntılarını etrafa saçarak yürümektedir. Komşusu 'ne yapıyorsun hoca? ' diye sorar. Hoca 'kaplanlardan kasabayı korumaya çalışıyorum' der. Komşusu ' aman hoca, yüzyıllardan beri bu bölgede hiç kaplan ortaya çıkmamıştır ki ' deyince hoca cevabı yapıştırır: 'demek ki, işe yarıyormuş değil mi? ' . bazen ben bazen sen bazen bız bazen yaşam... Yasam motivasyonu. ırkçılık, kapitalizm, liberalizm, savaş, Kız, bir avuç beş parasız, ağzı salyalı, kötü giyimli çocuğun kendisini tavlamak istediğine inanamıyordu.. - gereksiz şeyler sizi! dedi ve kalktı gitti. aptallar 1 Din 2 Irkçılık Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM. |