Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   GENÇ FENERLİLER sizce ne demek, GENÇ FENERLİLER size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/148532-genc-fenerliler-sizce-ne-demek-genc-fenerliler-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 08-01-2009 08:25 PM

GENÇ FENERLİLER sizce ne demek, GENÇ FENERLİLER size neyi çağrıştırıyor?
 
*



genç fenerliler



g.t fenerliler



erkek deiller



hepsi ib..ler







aslan terbiyecileri....







gerçeklerii tarih yazarr tarihide GALATASARAYYY







Bir zamanlar biz...



hahaha







bende uefa süper kupa var fener sende ne var allah aşkına söle neyin var?







atatürk nasıl fenerli olabilir o geleceği gören biriydi hepimiz bu özelliğini biliriz sadece bu özelliğinden dolayı diyorumki atatürk fenerli olamaz o kesinlikle cimbomluydu! !







Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-i takdir olmus bulunan asari mesaisini isitmis ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmistim. Bu vazifenin ifasi ancak bugün müyesser olabilmistir. Takdirat ve tebrikatimi buraya kayd ile mübahiyim.'







5.5.1334 (3.5.1918)



ORDU KUMANDANI



Mustafa Kemal Ataturk







Fransa bayrağının mağlup Türk toprakları üzerinde gururla dalgalanmasını sağlayan,nam-ı diğer(Küçük Fransa) Galatasaray camiasına ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel şekilde ağırlayan Galatasaray Lisesi öğretmen ve görevlilerine teşekkürü bir borç bilirim.







20.3.1915



Jean-Pierre DUMOULİ



Fransa İşgal Orduları Kumandanı







GERCEKLERİ TARİH YAZAR VATANI CİM BOM SATAR





Atatürk ve Fenerbahçe



Büyük kurtarici 3 Mayis 1918 günü Kulübümüzü ziyaret etti ve hatira defterine Kulübü ve üyelerini öven satirlar yazdi.



Atatürk, 10 Agustos 1928 günü, 3-3 berabere biten Gazi kupasi maçindan sonra üçü Galatasarayli ve ikisi Fenerbahçeli olan bes kisinin önünde aynen sunlari söyledi:



' - Burada üçe üçüz...Çünkü ben de Fenerbahçeliyim! '







Bu arada, 5 Haziran 1932'de Kulübümüzün Kusdili'ndeki binasi yaninca, ilk bagis yine büyük kurtaricimiz Atatürk'ten geldi. Bu önemli olay, kulubümüzün tarihinde gerçekten apayri bir yere sahiptir ve bizi sonsuza kadar mutlu kilacaktir.







ATASINI BÖLESİNE SEVEN VE SPORUN NE OLDUĞUNU BİLEN GENCLİK.ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLÜYO DOĞRU YOLU BULMAK İÇİN VAKTİNİZ VAR.AMA TÜRKÜM DİYOSANIZ SPORU BİLİYOSANIZ DOĞRU YOLUDA BİLİYOSUNUZDUR.FENERBAHÇE







Herkes 1 gün fenerli olacak cümlesi hep saçma gelirdi,



ben beşiktaşlıyım ama bende yunanlılarla yaptıkları bir maçta 1 gün fenerli olmuştum.doğru bir cümleymiş,1günde olsa fenerli oldum ama herşeyin fazlası zarar,daha fazlasını kaldıramazdım herhalde,fenerliler dışında herkesin bu cümleyi kaale almayıp bu şekilde anladığını tahmin ediyorum.







doğru yolu bulmanız için hala vaktiniz var gençler! .. Cimbom un kapıları herkese açık, çekinmeyin [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))







Kaynak:Antropoloji


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.