![]() |
TOM VE JERRY sizce ne demek, TOM VE JERRY size neyi çağrıştırıyor? * artık tomun jerri yi yakalamasını istiyom.ben büyüdüm kocaman kız oldum hala tom jerryyi yakalayamadı. çizgi film izleme yaşımıda geçiyorum fakat tom salak salak koşuyor jerrynin peşinden.bu gidişle torunlarımız görecek o yakalama sahnesini.sıkıcı bi çizgifilm olmaya başladı. küçük kardeş ve ben ) kaçma kovalamacalarda jerry daha avantajlı. ve birçok macerada da jerry kazanıyor. favorim jerry:P acıdığım tom [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Bu gidişle Jerry Tom'u yiyecek gibi sanki... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) en sevimli..en şımarık..en edepsiz ..en obur fare... küçükkende sevmezdim hala sevmem..tom jery yi yerse sokaktaki bütün kedileri öpücem..(mart ayında değil tabi) ................................:P yahudilere batılılar 'küçük fareler' derlerdi...onlar da bu çizgi filmi çıkardı...nasıl olsa bütün medyaya onlar hakimdi... yüreğimizdeki çocuğun vazgeçemediği bitmeyen kaçma-kovalamaca... büyüsekte bırakamadıklarımızdan ) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM. |