![]() |
DEKAN sizce ne demek, DEKAN size neyi çağrıştırıyor? * çay salonunda bacak dikizleyen er kişi bknz. çok ayıp şeyler bunlar dekan denilince aklıma fosilleşmiş taşlar geliyor örümcek yuvaları ve masonlar aklıma geliyor dekan- ooo kudus! ne güsel, tam havaya göre giyinmişsin [img]/images/smilies/smile.gif[/img] -çabuk hastalanıyorum hocam dikkat etmezsem [img]/images/smilies/smile.gif[/img] dekan-ne güsel ne güsel, gençler kendine dikkat ediyor... çingiz-tabi dikkat etçek, çok çalıştırcam ben onu bu sene, suyunu çıkarcam! -kaleminis ne güsel, benim olsun mu çingiz hocam [img]/images/smilies/smile.gif[/img] çingiz-öbür tekini de hocan almıştı zaten... sahip çıkalım bilim adamlarına.. yasık insan sonuçta [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Fakülte başkanı.... Şahsen bizim fakültenin dekanı 65-70 yaşlarında baston yardımıyla yürüyen,gözünde şişe dibi gözlükleri olan ve düşmemesi için bir lastikle evet evet kesinlikle bir lastikle boynunda birde yakın gözlüğü olan,paytak paytak yürüyen ve yaklaşık 2 ay sonra zorunlu emekli olacak olan bir şahsiyet ki sormayın gitsin [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 AM. |