![]() |
EN KISA ANDIR MUCİZE sizce ne demek, EN KISA ANDIR MUCİZE size neyi çağrıştırıyor? * kutsal topraklara girmek için, o toprakların sınırlarında içiniz ürpererek dolaşmak, birisi tarafından öyle sevilmek ve birisini öyle sevmek. gerçek bir mümin gibi, çekilecek olan acıları değil,tanrısı olan bir kainatta yaşamanın mucizesini fark etmek.... acı dolu, isyan dolu bir mucize. ‘keşke inanmasaydım dedirtecek, ‘keşke onu böyle sevmeseydim dedirtecek bir mucize. bütün acısına, bütün kederine, bütün yalnızlığına rağmen vazgeçilmeyecek..... adilemdir [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ya görürsün, ya göremezsin. yanlış. en kısa an mutluluktur. . /. "sigara içilen bölüm mü, yoksa içilmeyen bölüm mü? " diye sordu memur. "içki içilen bölüm," dedim. (bütün o kayıplar…) evlat, kitaplarıma yağdırdığın övgüler için sana teşekkür etmek isterdim ama bunun hiçbir şeyle hiçbir ilgisi yok ve sana mor bir bok parçası kadar yararı olmaz (posta kutumla muhabbet…) külüstür arabalarımıza atlar gecenin yarısını içerek ve kadınlarımızla atışarak geçirmek üzere evlerimize gazlardık ertesi sabah iş başı yapacağımızın ve zengini daha da zenginleştirmek için hayatlarımızı aptal gibi feda ettiğimizin bilincinde. fucktowski bir an hayal etmek genellikle,o anın içinde bulunmaktan daha da fena değildir,ve kısa bir ömre bedeldir bu,-,mahvetmektir hayatı, uzarsa mutluluk olur, dahada uzarsa sıkıntı olur, dahada uzatırsan köprü altı olur, içerim ben bu akşam olur, en güzeli olur...melankoli olur. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 PM. |