![]() |
TAHAMMÜL sizce ne demek, TAHAMMÜL size neyi çağrıştırıyor? * yaramaz çocukların annelerine çektirdiklerini görünce tahammül edemiyorum.. herkesin bir tahammül noktası var. babamın dediği geliyor aklıma: bi gün azıya geleceksiniz.. ya sabır habibim....- tahammül sınırımı aşınca çok pis patlarım....hemen de taşar tahammül sınırım =) _-_ 'Sabrımızı korkaklık sanıyorlar' Şu çılgın türkler kitabından.... 'Korkaklığımı sabır zannedıyor ' benden =))) - hazırlıktayken kızın bırıyle aramızda kapı varken agız dalaşına başlıyordum gürültü yapmaması için...Sonra kapıyı bi açtım Kapıyı bi açtım, kız beden eğitiminden....geniş iri bi kız...ben de 1.70 im ama beni döverdi yani...korktumm 'Ya önemli deil gürültü yapsan da olur ' dedim =))))))) bazen kendime bile tahammül edemiyorum, insanlara nasılll edeyimmmm =) susuyorum, susuyorum, susuyorum ve bommmm [img]/images/smilies/smile.gif[/img] hoşlanmadığı bir durum karşısında gösterilen sabır. Günümüzde çok ihtiyacımız var çünkü farklı zihniyetler çok fazla bulunmakta.. sansüre tahammül etmek ne zormuş Bazen Gözyaşına Dönüşür... Hayata karşı eylemsiz duruşum... bardağı taşıran son damla Bir gürültü halinde düşer.. Sanırsın bir nehir boşalmıştır… öle bi şarkı vardı ya tahammülüm kalmadıı beklemeyeeeeeeggg ölemiydi neydi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 AM. |