![]() |
EMEL SAYIN sizce ne demek, EMEL SAYIN size neyi çağrıştırıyor? * http://www.youtube.com/watch? v=5JVm_ppQJ6k Farsça söylüyor.. çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözü kör olsun...bu şarkıyı ondan dinlemek bi harika rüyalar gerçek olsa.............. Emel Sayin bence Türk Sanat müziginin en güzel sesi. Hemen, hemen her sanatcinin kendi sesine yakin ve benzeri sesler oluyor. Ama onun benzeri hic yok. Neden albüm cikartmiyor artik? Neden ekranlarda hic göremiyoruz onu? Özledim kendisini. Temiz sesli, güzel ve tatli gülüslü hanimi görmek ve dinlemek istiyorum. Gercek diva kim kavgalarini bir nokta koymak istiyorum. Türk Sanat müziginin diva'si bence EMEL SAYIN. şiir kitaplarımı okumalı. sesi ve kendisi kadar fevkalade bi hanımdır diğer ismi feride yakışır ablama GÖTÜR BENİ NEREYE GİDERSEN EMEL ABLAM SORANA BAŞIMIN BELASI DERSİN Gökten yağmur değil, sevgiler yağsın... Bizim dönemin aşık olduğu narinliği nezaketi sohbetindeki sözlerindeki anlam ile ışıl ışıl bakan gözleri ile ideal kadın tiplerinden biri yine.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM. |