![]() |
EFSUN sizce ne demek, EFSUN size neyi çağrıştırıyor? * büyü,büyülemek gibi anlamları var ama koruyucu büyü bildiğim kadarıyla...her şeyden önce efsun benim şimdiye kadar kimle tanıştıysam ismimi tam anlamıyla yansıttığımı söyledi bana ve buna ben de inanıyorum... efsun benim adım=) efsun'un anlamı büyü demek ama büyülerden ayıran tek özelliği koruyucu büyü olması! ! İsmimi daha bılmeden ınsanlar anlasılmayan bı etkım oldugunu soluyolar ısmımı ogrendıkten sora korkuolar benden [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Ama ben ısmımden cok memnunum... efsun demek buyu sıhır anlamına gelır edebıyatta sıkca gecen bır kelımedır benım adımda efsun bırıyle tanıstıgımda ısmımı soyledıgımde ısmımle uyustugumu soylerler ARAMIZDA BUYULEYICI GUZELLIGE SAHIBIMMIS AMA BEN BIRTEK KISIYI BUYULEDIM SINANI YANI BIZ EFSUNLANDIK ben efsuna aşığım efsun isminde bi kıza büyülenmiş gibiyim onu görmeyeli nerdeyse 2 yıl oldu ama ona olan aşkım hiç bitmedi bitmeycekde onun ismini her duyduğumda içim titriyor onunla karşı karşıya gelsek bayılırım heralde işte efsun bana bunları çağrıştırıyor belki biraz saçma yazdım ama anlayın işte onun adını duymam bile yetiyor Sabır Sayfaları Okunup Üflenmiş Yüreğime... efsun hayatımın askı karımın ismi kızımın ismi ama suan ikimizde efdsunlandık efsun nedir buyu düş hayal büyü rüya Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |