![]() |
EFKARLI sizce ne demek, EFKARLI size neyi çağrıştırıyor? * birol ünel....hem efkarlı hem esrarlı.... eflatun bir kar yağar kod adı: efkar Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nicesini andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim.. Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilmedim Dert bir yandan sevda bir yandan Derman yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Şu dünyanın haline kandım Ben yalnızmışım bilmedim.. Gönül için için yanar da Sabır yetmezmiş bilmedim sitem ne çare? .. Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar.. nev hangimiz efkarlanmadık ki? ? ? ...efkar da büyütür insanı, neşenin büyüttüğü gibi evlat! .....yaşa ve gör! ....asla korkma tekrar tekrar yaşanmasından....yaşa ve olgunlaş! ....- )) 'entry'miz...neşeli günler, efkarlı günlerin üstünde olsun....Pp bir yaşanmışlığın hatırlanması,bir parçanın hüzünlü tınısı,bir sözün yaraları tekrardan kanatması durumunda gözlerinin kenarları nemlenen,bir elinde sigara,bir elinde içki bardağı,derin iç çekişlerle, ufka bakan insanların ruh halleridir… Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 PM. |