![]() |
ÖMER KARAOĞLU sizce ne demek, ÖMER KARAOĞLU size neyi çağrıştırıyor? * tanımıyorum 'söyleyin ona kardeşin özlerseni' ezgisiyle gönlümüze taht kurmuş sanatçıdır. ŞEHİT TÜRKÜSÜ Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binlerce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canın bedeli bir sofradan yer Ümitsiz olmaz Sevdasız olmaz Dağları oyup zindan etseler Allah nurunu söndüremezler Dağları oyup zindan etseler Davamın onune geçemezler Yarasız olmaz Çilesiz olmaz Şehitsiz olmaz Kurbansız olmaz Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binlerce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canın bedeli bir sofradan yer Karanlık ölür Zulumat ölür Gözler önünde Ve ölüm ölür Anladım artık Uhud ve Bedir Ve ümit,sevda,şehadet nedir Soludum kabri,mahser anını Ümidi,şehidi ve sevdayı Ömer Karaoğlu hani bir yanımız... sen gel diye ey sevgili... adı için yaşamak... insan cahil.... ölüm var... gül derleyenler... döneceğiz mekke.... cenneti özledim... hangi birini sayabilirizki... mükemmel bir ezgi çok sevdiğim bir ezgici ALLAH uzunnn ömürler versin Yıllar ve derenin altından çok sular geçmesine rağmen çizgisinden ödün vermemiş dinlenilesi güzel insan… kuşlar cihat duygusu Allah sevgisi vs vs hani bir yanımız... sen gel diye ey sevgili... adı için yaşamak... insan cahil.... ölüm var... gül derleyenler... döneceğiz mekke.... cenneti özledim... hangi birini sayabilirizki... öncelikli sesi çok iyi olan birisi onu dinleyince içinizde bir hoşluk oluyo Türkiyedeki azda olsa kaliteli sanatçılarından biri Çok büyük olan şehitlik aşkım ömer karaoğlunu duyunca zirveye çıkıyor.onun adını veya ilahilerini duyunca cihat aşkım on kat artıyor.allah yolunu açık etsin çalışmalarının devamını getirsin. HAFIZ HATUN Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |