![]() |
MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY sizce ne demek, MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY size neyi çağrıştırıyor? * mustafa,hakkında herşeyi öğrendiğine bin pişmandır.. Fikret Kuşkan için oyunculuğun ne olduğunu anlamak istiyorsanız bu filmi izleyin. Kuşkan bu filmde tam anlamıyla psikopata bağlanmış. bumu... yok deıl bumu.. yokabı buda deıl bu... . . .....he bu abı en sevmedıgım parca.... koptuk burda ya... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] 'içimizdeki aldatanlara' özellikle tavsiye edilir... Kendimizle hesaplaşmak gerektiğini ve bunun hiçbir şekilde kaçışının olmadığını, hatta, kaçmamanın en akıllıcası olduğunu en güzel şekilde anlatabilmiş filmlerden.. Nejat İşler'in oyunculuğuna hayran kaldım.. Nokta... bence filme damgayı, mor ve ötesi' nin şarkısı vurmuş 'bir derdim var...' çağan ırmak' ı tebrik etmek lazım. sıradan bir konu ama güzel çekmiş çocuk.. ilk duyduğum zaman 'vay be demek beni anlatan bir film çekmişler' diye düşünmüştüm.ulan meğer mustafa'yı boynuzluyorlarmış.değiştirsinler filmin adını kardeşim.ne mustafa'sı...berke hakkında herşey olsun.emre can hakkında her şey olsun Geçen akşam ikinci defa izlemeye kalktım. Ancak izleyemedim.. Bilmiyorum,aşırı derecede içim sıkıldı.. İçlerinde en suçsuz Nejat İşler'di,ona yapılan işkence sahnelerine yüreğim dayanmadı.. Annesi,babası...Kıyafetleri,konuşma tarzı... Ve o küçük çocuğun, -Baba,annem öldü,demesi... Yüreğim dayanmıyor.. Sevgilimin izleyip izleyip bana çattığı(ki bu 7-8 kere olmuştur) her izleyişinden sonra kendini mustafa zannettiği film.. ama çok sanatsal sahneler vardı bundan dolayı 4 defa seyrettim ) oyunculuklar da süper.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM. |