![]() |
YALANCI sizce ne demek, YALANCI size neyi çağrıştırıyor? * ... O kadar yalancı ki, dediğinin tersi bile doğru olamaz! ! ! ... 'yalancının asıl cezası,ona hiç kimsenin inanmaması değildir onun hiç kimseye inanamamasıdır.'.................................. ................g.bernard shaw kendime söyledim en büyük yalanlarımı..... ona kimse inanmaz insanlar birini yalancılıkla suçlarken, önce aynaya bakmalılar,ne kadar doğru oldukları konusunda kıldıkları karar kadar, başkalarınında doğru olduğunu bilmeliler...öncelikle kişi kendi doğrusunda yoldaysa bir başkasının onaylayıp onaylamamasıysa önem taşımaz..ama ithamlar ithamlara gebedir..alındığı kadar verilir,verildiği kadar beklenir..eee hayat menfaat dünyasında dolaşandır..! ! ! ! her geçen gün antolojideki insnalar gerçek yüzlerini gösteriyor... saygısızlıklarını gösteriş budalası olduklarını... evet budalalar acıyorum bu insanlara... Söner söner eninde sonunda söner üzerine bide çoban konumuna düşer...mümkün mertebe uzak durmak lazım yalandan bide yılandan...(her ikiside zehirler) elinde mum yürür karanlığa bi de sönmeden yetiştirse bugüne kadar hiç yalan konuşmadım diyen kişi.. yada karısına gece yarısı 'acilen toplantıya çağırdılar bu yüzden geç kaldım.' diyen kişi.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |