![]() |
ÇAYIMIN ŞEKERİ sizce ne demek, ÇAYIMIN ŞEKERİ size neyi çağrıştırıyor? * ne çayı ne şekeri...kaldı mıki? ya diyet uğruna şekersiz çay moda artık...ya da ıce tea-soğuk çay...oysa eskilerde kıtlama vardı ya tadına doyulmayan.. anlayacağınız şekerin bir kıymeti kalmadı artık...şekerim kelimesini içeren sözlerede iananmamak bundan sanırsam! ! ! [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Çayımın Şekeri Gitarımın Teli Yazımın Sıcağı Kışımın Ocağı Denizimin Sesi Melodimin Esi Hey Şeyim Sensin Ana Baba Bacı Acımın İlacı Evimin Huzuru Aşkımın Muzuru Bilgimin Kusuru Sular Gibi Duru Her Şeyimsin Sen Bu Dünyaya Seni Bulmaya Geldim Bu Dünyaya Senin Olmaya Geldim Bu Dünyaya Aşkı Bulmaya Geldim Bu Dünyaya Senin Olmaya Geldim ayna grubunun güzel şarkısı Çayımın şekeri gitarımın teli Yazımın sıcağı kışımın ocağı Denizimin sesi melodimin esi... Aynanın böyle bir şarkısı vardı.. Ana baba bacı acımın ilacı Evimin huzuru aşkımın muzuru Bilgimin kusuru sular gibi duru.... diyede devam ediyordu. ve en sonunda Her şeyimsin sen! diyordu.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM. |