![]() |
ÇATAPAT sizce ne demek, ÇATAPAT size neyi çağrıştırıyor? * çocukluğumuz bayramları..neden bayram çünkü para elimize bayramdan bayrama geçeri de ondan... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ve bu çatapatlardan halen var ankaranın varoşlarındaki çocukların bakkaldan aldıkları ve halen bayramlarda aldıkları hiçbir şeye değişilmez eğlencelik....pek de değişen bir şey olmamış sanırım çocukluğumun geçtiği ankara semtlerinde.. çocukken alırdık ya böle kahverengi bişeydi duvara falan sürterdik eglenirdik çocuk aklı işte n'aparsın bazen de eger surterken cok siki tuttuysaniz elinize yapisirdi. elinizde catir cutur ederdi. ben kucuktum, ellerim tombik tombik oldugu icin yapisirdi hep. ablam elime vura vura dusururdu onlari [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) çocukken bayramda topladığımız paralarla abimle ilk aldığımız şey ne güzeldi ya... çocukluğumun güzel bayramları ve günleri... üzerinden çok uzun zaman da geçmedi ama bugün o güzelliklerden eser yok! varsa nedirde duyurulsun [img]/images/smilies/smile.gif[/img] varmıdır hala acaba? [img]/images/smilies/smile.gif[/img] * aldığınız çatapatlardan bir kaç tane verin bana -ne yapacaksın sen çatapatı teyze? kocaman olmuşsun artık *koklayacağıım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ösledim çocukluğumun kokularını - [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) *[img]/images/smilies/frown.gif[/img]((( büyüyememek suçmu yaf nam-ı diğer ÇITIRPITIR... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kokusu benimde burnumda.. Hatta ellerimdeki ufak tefek yanıkları Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM. |