![]() |
ÇAT KAPI sizce ne demek, ÇAT KAPI size neyi çağrıştırıyor? * hiç sevmediğim bi komşuluk ilişkisini çağrıştırıyor 'çat kapı' bana [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ................. ben geldiiimm........ [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) kızarsanız kızın...bana ne Davetsiz misafir...Misafir misafiri sevmez...ev sahibi hiç birini... Şarkı Sözü: Ben vazgeçmemisken düsün, olmaz olmaz bitanem Düsün bizi ne olur, yalvaririm terketme Baskalarindaki o ask, bizi mutlu eder mi Bizi ayirmaya yetermi, askimiz böyle kolay biter mi Geceyi günes siler, beni senin hasretin Tek basima sanki mahser yeriyim Yüregimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapi gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barisir kalbimiz Seni nasil özledi, yüregim sanki deli Kiskandigim için affet beni Baska biri var dediler, inanmadim sevgilim Gözlerimle görmeden, senden nasil vazgeçerim Sanki yillar oldu gittin, bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz, sanki sen mutlu musun bensiz Geceyi günes siler, beni senin hasretin Tek basima sanki mahser yeriyim Su kalbimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapi gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barisir kalbimiz Seni nasil özledi, yüregim deli sanki Kiskandigim için affet beni yıldız tilbenin seslendirdiği şarkı sevmem... ansızın, beklenmedik bir anda...'' hu hu biz geldik! ''. tabi ki bizde tüm sahtekârlığımızla ''oooooo aman da aman, kimler gelmiş böyle, ne iyi ettiniz de geldiniz! '' yok öle çat-kapı çat kapı gelse,aşk çat kapı gelse,mutluluk çat kapı gelse.ölüm! ! Sormadan yoklamadan.... Zamansız ve şuursuzca insanların sinirini hoplatma işlevi... Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |