Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   METAL FIRTINA sizce ne demek, METAL FIRTINA size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/147273-metal-firtina-sizce-ne-demek-metal-firtina-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 08-01-2009 07:02 PM

METAL FIRTINA sizce ne demek, METAL FIRTINA size neyi çağrıştırıyor?

*

Vietnam halkının, İran halkının, Filistin, Venezuella orta ve Latin Amerika halklarının Amerikaya direnmesi ve kafa tutması anlaşılabilir ki bu ülkelerin Amerikaya hiçbir bağımlılıkları yok ama…

Askeri direkt NATO emrinde ve Amerika komutasına bağlı ve silah sistematiği Amerika kaynaklı bir ordunun (metal yığını olan bir tankın dahi modernizasyonunu yapabilecek teknolojisi olmayan) hangi maddi silahlarla ve daha önemlisi içeride ‘halkın dinini irtica ‘ diye nitelendirip bir numaralı ‘düşman gören bir kör anlayış üzerine oturtulan bir resmi ideoloji ile mi Amerikaya kafa tutup savaşılacağı sanılıyor…

mükemmel bi kitap gerçeğe çok yakın gerçekleşmemesi için çok çalışmamız ve tbmm'ye kadar işlemiş amerikan hayranlığını yenmek gerek(unutmamalı ki ittihat ve terakki cemiyeti üyeleride alman hayranıydı ve 1. dünya savaşın onlar sayesinde girmiştik

Yasasin okumadim [img]/images/smilies/smile.gif[/img]

okumak için büyük bir hevesle aldığım ama daha 3.sayfasında elimden fırlattığım kitap... bir insanda kitap okuma şevki varken, bir kitaba hevesle başlarken, o kitap bu şevki bozuyorsa, ben bundan şunu anlarım: bu kitaptan cacık olmaz, sadece para kazanma amacıyla yazılmış...

tamam... şu anda zaten var lan bir olayı anlatıyorsunuz iyi tamam güzel.. ama bunu bu kadar masal halinde, sıkıcı ayrıntılarla, ahmet altan gibi cümleleri uzatarak, anlamsızlık yoğunluğuna götürmekle, hem kitabı, hem konuyu, hem sanatı katletmek... akıl erdiremedim..

Uçmuşlar.

yine 'değerli' medyamızın pompaladığı, Türk halkını ve Türk ordusunu eli kolu bağlı gösteren bu şekilde pasivize etmek ve psikolojik bozuntuya sebep vermek için yazılmış ve bu kitabın yazılmasının ardında bende çok derin kuşkular oluşturmuş absürd ötesi bir şey..

Türkçe'yi katleden bir dille yazılmış nadide bir eser(!)

Bir yığın çelişki, kopukluk yığını sıkıcı kitap...

Atatürk'ün naaşı nereye gitti? Gökhan ilk bombayı ne zaman programladı? Kürt Civan ABD pilotu olarak geri dönüp nasıl uçak gemisine dalış yapıp r etti ve niye? Bankalar çalışmazken, kredi kartları nasıl çalışacak? Türkler bu kadar mı korkak?

Kim yazdırttı bu kitabı size yaa valla merak ediyorum?

sürürkleyici ama 8 yaşındaki bi çocuğun hayal gücü kadar abartılı...bi hollywood filmi edasıyla yazılmış...sanırım bu kitabı yazmadan önce kitap okumak yerine bolca film izlemişler...kitaptaki askeri hatalar ve savaş bilgilerindeki hatalarda cabası...

Kaynak:Antropoloji

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 PM.