![]() |
CEMİL İPEKÇİ sizce ne demek, CEMİL İPEKÇİ size neyi çağrıştırıyor? * Modacı... bodrumdaki evine hastayım.bazen onun evinde hizmetçi olsaydım dediğim oluyo. bide bigün sevgilimle barlar sokağında yürürken karşılaştık onunla. hiç utanıp sıkılmadan elele olduğum sevgilimi saatlerce durup seyretti. bu adamın yanında fatih ürek bile maço kalır. işinde çok başarılı, kültürlü, tam bir İstanbul beyefendisi..(gerçi beyefendi biraz otumadı gibi ama, neyseeee:Pp) "Endüstriyel sanatlar" başlığı altında incelenen moda tasarımın endüstri ve sanat olmak üzere, her iki kulvarında da, eğitim ve deneyim elde ederek, toplumun geçici hevesleri yerine, kalıcılık sağlayan özgün, özgür ve özenli çalışmalarla, güzeli yakalayıp sektörde kalıcı olabilen ender moda tasarımcılarında en güçlüsü! ! ! muzo yu dinleyenler bilir:CEMiiiL-BEKiiiR bıyıkları da olmasa bir esprisi yok ) hep esmer mankenleri seçtiğini itiraf eden modacı kendini yaşayan kimseye benzemeye çalışmayan yaratıcı, ilginç, dinlenilesi, sevilesi biri.. ağız dolusu paralar harcanarak yapılan tasarımlarıyla değil, basmayı görkemli yapan, yaraştıran ustalığıyla övgüye değer modacı.. eminöni bit pazarında topladıklarıyla karıyer yapmış modacı falla kendisinden bizzat duydum [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM. |