![]() |
DEVAM sizce ne demek, DEVAM size neyi çağrıştırıyor? * (durmak yok [img]/images/smilies/smile.gif[/img] yola...:Pp çaldım efet nolmuş:[ Mevcut yapı taşlarının inşaa ettiği bazı kalıp ve mimariler ile donatılmış yaşam biçimlerindeki,alışılagelmişlik. Burada doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışmaksızın,sadece olağan sürecin yüzyıllarca,orjinalliğini koruyarak gelecek nesillere aktarmak olarak da niteleyebiliriz. Kurallar kimin tarafından koyulmuştur? Devamın devamsızlığı sonucunda oluşabilecek sonuçlar nelerdir? Bunları bozmak gerekli midir değil midir? Bunlar da ayrı yönleri tabi statükodaki devam kavramlarının. saygılar. -- ayıp söylemem hayatın yollarında yürürken: dursan da, düşünsen de, insanlık buna değer desende, kırılmışlığınla yüzleşmene kadar sürüyor o duraksama. sonrası.. ' yola devam yalnızlıkla,bu en doğrusu ' gerçeğinin yüzüne çarpması. devam çünkü muhtacım buna Başlamış olduğumuz bir işte etrafımızdan bir kişinin uyarma sözcüğüdür örek vermek gerekirse Yürümeye devam etsene vb: yıkılma... ne olursa olsun... çok arabesk bir deyiş vardır...yıkılmadım ayaktayım..dertlerimle başbaşayım... bana hep gloria gaynorun tınılarıyla dinlediğim ^^I will survive^^ ı hatırlatır...^^Başım yukarıda meydan okuyorum hayata ve sana...^^. Yıkılmamalıyız.^başımız dik olmalı....hayat devam ettiği müddetçe... süreğen olan her devam edişinde birazdaha yaklaşırsın sona... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |