![]() |
BAĞDAT CADDESİ sizce ne demek, BAĞDAT CADDESİ size neyi çağrıştırıyor? * Aaaah Ahh! ! ! ... nerde o eski bağdat caddesi geceleri, gençliğin tek derdi kimselere zarar vermeden gazlamaktı ama nerde dursak kovulduk anasını satiyim... efsane Suadiye Oteli önündeki otoparka polis gelirdi 'hepinizin plakası alındı' derdi ve bizde yavaş yavaş orayı terk ederdik, Adil S virajına giderdik millet rahatsız oluyor diye yine polis gelirdi ordanda kaldırırdı, durduğumuz kabahat, uslu uslu ufak bi alanda araba çevirince rahatsız oluyorlar diye bizde cadde sahil döner döner gazlardık.Ethem Genim sağolsun Autodrom diye biryer açtı gidin gazlayın gençlik. ANADOLU YAKASININ EN GUZEL CADDESI.. salaklık ve gerizekalılık dönemimizde, ışıktan ışığa kalkış yapardık.....ama gazlamazdık....yerseniz [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Alışveriş,cafe,dostlar..... hız tıtkunlarının uğrak yeri başka bi deyişle hız tutkunlarının gece buluşma mekanı bi dönemlerin gece rallisinin yapıldığı cadde Internette gezinmekte olan her on kızdan sekizinin resimlerini çektirdiği Foto Zümrüt'ün üzerinde bulunduğu [ve benim bunu henüz bir iki hafta önce caddeden geçerken kavrayabildiğim] bir nevi -kroyum ama parayı sindirim sistemimin son uzvundan çıkarıyorum- mantığında insanları son derece az efor sarfederek bulabileceğiniz, tek bir galerisinde bile Ankara'nın tamamındaki kadar BMW X5 bulunan ve pist olarak kullanıldığında anlamsız ağaçlarla olaya heyecan katması amaçlandığını düşündüğüm garip mekan. Girişinde 'Turbosuz Girmek Yasaktır, Gülme Özelliği Olmayan Organlarımızı Gülmeye Zorlamaktır...' tabelası olduğuna dair rivayetler de mevcuttur. Bir dönem birtakım zibidilerin hız tutkusu yüzünden ölen ve sakat kalan gençleri hatırlatıyor bana ve bu yüzden artık hiç sevmiyorum bu caddeyi. Fenerbahcenin kalesi, bağdat caddesi... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM. |