![]() |
BADEM YAĞI sizce ne demek, BADEM YAĞI size neyi çağrıştırıyor? * Bademi tercih ederim... kirpikleri uzatıyor,ama aynı zamanda döküyor..tecrübeyle sabit. Neyimin gıdası... Ney bakımında badem yağını kullanıyorum da [img]/images/smilies/smile.gif[/img] hayatımın en büyük hatasını yapıp uzun sırma saçlarımı kestirdim (not: kesinlikle istediğim gibi olmadım) çoooookk pişmanım[img]/images/smilies/frown.gif[/img] pis kuaför neyse şimdi saçım uzar diye badem yagı sürüyorum haftada bir defa hayır o değil koskoca kızım bitlencem valla ondan korkuyorum[img]/images/smilies/frown.gif[/img]((( Sigara yakarken yanmış kirpiklere birebir.Önce yanık kısımlar dikatlice, fazla aşırı kaçmadan makasla alınır,daha sonra badem yağına batırılmış pamuk veya rimel fırçası diplerine iyice yedirilmek koşuluyla kirpiklere sürülür. saç diplerini güçlendiri dökülmeyi önler dediler ama zeytinyağıyla birlikte karıştırdığında ki bende işe yaramadı:bbbbbbbbbb hamile bayanların vücutlarınd çatlak oluşmasın diye kullandıkları yağ.biraz ağır kokuyor.. vücuda masaj yapıldığında rahatlatır saça iyi gelirmiş.. boşalmış rimellerinin içine bu yağdan koyup kirpiklerine sürenlerde gördüm.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 AM. |