![]() |
BADEM sizce ne demek, BADEM size neyi çağrıştırıyor? * vokalleri çok güzel olan duru bir müzik yapan kaliteli gurup.. bir ropörtajlarını okudum albüm yapma fırsatı yıllar önce önlerine gelmiş ama onlar birçoğunun yaptığı gibi atlamamışlar balıklama.. Albümlerindeki şarkıların yarısı karacaoğlan sözleri, yarısı kendi yazdıkları sözler. besteler onlara ait bildiğim kadarıyla. Buhtemelen kendine özel bir dinleyici kitlesi oluşacaklardır. Bu gurubu Kral TVden tanımış olmamdan dolayıda kendimden utanıyorum. kahve,badem... taze badem ziyadesiyle makbule geçer... Bi de şekeri var ki, sevmemmm... Türkülerini severim çook... Genellikle badem sözcüğü halk ozanlarına dil çağrıştırmış.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Bugün Ayın Üçüdür Girme Bostan İçidir Dudakların Bal Kaymak Dilin Badem İçidir, Ya daa Badem mi ezdin bal mı süzdün dillerin oy dillerin gibi... Bademe yumulduk eczanede ahalicek.. kapatma vakti geldi çıkamıyoz [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) E karşı baharatçı amcada var valla.. Elemanımı gönderdim..Az sonra olacak ve yiycemmm: [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kih kih kih Bu da olsa da yesek kategorisinde [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) badem pahalısın. seni sık sık yemek isterim.. kek, tatlı.. herşeye yakışırsın sen. hele çaya... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 AM. |